ONZE EXPERTISE

Connecting Communication Strategies of kortweg CCStrategies is een meertalig en onafhankelijk adviesbureau dat strategisch advies verleent aan zowel nationale als internationale organisaties (federaties, instellingen, kmo’s, multinationals, enz.). Het doel is om hen op een constructieve manier te verbinden met hun stakeholders.

Onze kracht is gebaseerd op een solide werkervaring in een agentschaps- en inhouse omgeving. We houden steeds rekening met de snelle en voortdurende ontwikkelingen in de wereld van de communicatie, zonder daarbij de fundamentele communicatieprincipes uit het oog te verliezen.

CCStrategies reikt op een bijzonder transparante en no-nonsense manier oplossingen aan.

We werken samen met een aantal vaste partners om communicatieplannen uit te werken en u te helpen bij het identificeren, coördineren en beheren van een divers netwerk van communicatiedisciplines. We gaan altijd op zoek naar de perfecte match met de cultuur van de klant.

Nathalie Van Laeken

Managing Partner

Nathalie is sinds 1996 actief in de communicatiewereld. Ze is gespecialiseerd in public affairs, institutionele communicatie, crisismanagement en milieucommunicatie.

Sinds begin 2020 heeft ze de leiding over CCStrategies.

Daarnaast is ze sinds juni 2021 secretaris-generaal van Belgium Rugby.