ONZE DIENSTEN

Corporate Communication

Corporate communication is de samenvatting van hoe u zich als bedrijf, organisatie positioneert op de markt: uw productaanbod, prijszetting, maatschappelijke rol, rol als werkgever, rol op het vlak van duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap, enz.

Crisis- en issuecommunicatie

CCStrategies - Connecting Communication Strategies - Crisiscommunicatie en issuecommunicatie

Dat overkomt ons nooit! Waarschijnlijk hebt u dat ook al eens gedacht, net als veel van onze klanten... Gelukkig biedt CCStrategies meer dan 30 jaar terreinervaring, zowel in de rol van communicatiemedewerker/
manager als in de rol van adviseur.

Public affairs

De politiek en de bedrijfswereld zijn nauw met elkaar verbonden. CCStrategies staat in voor de verbinding tussen de verschillende werelden. Ons succes is te danken aan een uitgebreid netwerk op alle beleidsniveaus, zowel lokaal, regionaal als federaal.

 

Milieucommunicatie

Gebeurtenissen die een impact hebben op het milieu, kunnen doorslaggevend zijn voor de voortzetting van uw bedrijfsactiviteiten.

Mediarelaties en -training

Communiceren met de media is niet zo vanzelfsprekend. De meeste organisaties zien de media zelfs als een doelgroep op zich. Wij zien de media echter als een partner om uw stakeholders te benaderen.

Interne communicatie

CCStrategies - Connecting Communication Strategies - Training en Coaching

Change communication, HR en employer branding

Uw werknemers zijn de basis en de eerste ambassadeurs van uw organisatie. Onze focus ligt in de eerste plaats op het tot stand brengen van de juiste connectie.

Training, facilitation en coaching

CCStrategies - Connecting Communication Strategies - Training, facilitation en coaching

CCStrategies geeft opleiding in o.a. mediatraining, interne communicatie, algemene communicatievaardigheden voor managers en teamleaders, presentatieskills.